Adrenalinsko druženje na ActiveGallusu

Spodaj je opisano adrenalinsko druženje na ActiveGallusu.

Tako kot vsako, družbeno odgovorno podjetje, se tudi naša ekipa, na Active Gallusu, zaveda, da je za uspeh in dolgoročno vzorno sodelovanje, vseh, ki sodelujemo na področju spletnega marketinga in našega dela. V ta namen imamo vsako leto za našo ekipo pripravljeni dve team building delavnici s katerima želimo krepiti naše odnose in sproščeno komunikacijo ter predvsem vzdušje, ki je nujno potrebno, da ga ohranjamo na visokem nivoju, z namenom, da se lahko, vsako leto, znova, podamo k doseganju novih poslovnih izzivov in rezultatov.

Team building programi Active Gallus so organizirani s pomočjo slovenske teambuilding agencije ETC Adriatic, ki je med slovenskimi podjetji prepoznana kot agencija za organizacijo najbolj adrenalinskih team builldingov v Sloveniji in tudi na Hrvaškem.

Njihovo ponudbo teambuilding programov si lahko ogledate na povezavi.

Adrenalinsko druženje na ActiveGallusuNamen naših druženj je pogosto zgolj zabava in sproščanje adrenalina (da nam ga ni potrebno sproščati med ostale na delovnih mestih), v ta namen pa organiziramo najrazličnejše motivacijsko zabavne prireditve, s katerimi želimo še krepiti in še izboljšati komunikacijo med vsemi sodelujočimi.

Čeprav smo se tudi sami od začetka (vsaj nekateri) zelo otepali raznovrstnih ponudnikov, različnih team building delavnic, smo zdaj že vrsto let, z našim organizatorjem le teh, zelo zadovoljni, saj nas vsako leto znova, preseneti z drugačno vrsto delavnice, ki je hkrati motivacijska, sproščujoča, zabavna in pa tudi poučna.

Ena izmed zadnjih delavnic, katerim smo bili priča v več kot 90% vseh udeleženih na tovrstnih delavnicah, je tudi t.i. delavnica 99 mestnih izzivov.

Gre za unikatno team building izkušnjo, ki zahteva sodelovanje vseh prisotnih, cilj naše tokratne avanture pa je bil rešiti čimveč zadanih nalog v točno določenem in omejenem času.

Čeprav je sama igra 99 mestnih izzivov namenjena za kar čez 1000 ljudi, je bila odlična tudi za našo malo ekipo, saj spodbuja delovanje in razmišljanje celotne ekipe, naloga pa se odvisno od želje, lahko izvede v eni ali pa vse tja do treh ur.

Še posebej, je naloga zanimiva, ker se jo izvaja po mestih sosednje Hrvaške, hkrati pa na rezultat, ne vpliva samo časovni pritisk, temveč tudi pritisk zaradi vremena in pa seveda samih izzivov, ki smo jih bili priča tekom reševanja posameznih izzivov in nalog.

Besedice: Adrenalinsko druženje na ActiveGallusu

Related Post