Praznični ovitki za telefon

V današnjih časih najdemo na trgu na tisoče različnih ovitkov za telefone, med njimi se seveda najdejo tudi ovitki s prazničnimi motivi. Skoraj za vsak praznik ali letni čas se najde ovitek, s katerim pokažete, da praznik praznujete oziroma da ste praznično razpoloženi. Pa naj bo božič, novo leto, valentinovo ali noč čarovnic, za vsak praznik se najde primeren ovitek. Praznične ovitke za telefon po navadi nadenemo na svoj telefon le na dan praznika in mogoče še kak dan prej in potem. Zato po večini najdemo praznične motive na navadnih gumiranih ovitkih, saj so le ti najcenejši in najenostavnejši za potisk. Zelo pomembno je, da so praznični ovitki poceni, saj zanje ne želimo odšteti veliko denarja, sploh če jih bomo nosili le nekaj dni v letu. Praznični ovitki za telefon, imajo lahko različne pomene, ali pa ga sploh nimajo. Tisti ovitki, ki so povezani z vero imajo po navadi nek globlji pomen in nekaj sporočajo. Lahko imate ovitek z zabavnim motivom, ki je namenjen zabavi in lahko tudi kaj sporoča, ali pa imate nek praznični ovitek, ki nima pomena, razen tega da je prazničen.

Pa si poglejmo nekaj primerov prazničnih ovitkov:

Božični ovitki za telefon

Lahko so povezani z vero, pa naj bo to krščanska, pravoslavna ali katera druga vera. Po navadi vsebujejo verske slike, simbole in izreke. Lahko pa so čisto nepovezani z vero in vsebujejo zabavne božične motive, kot so Božiček, jelenčki, smrečica, adventni venček, darila in druge božične drobnarije. Spodaj na slikah si oglejte nekaj božičnih ovitkov:

Velikonočni ovitki za telefon

So prav tako kot božični ovitki, lahko povezani z vero ali pa ne. Lahko vsebujejo verske ali pa zabavne motive, kot so velikonočni zajček in pirhi. Res pa je, da je velikonočnih ovitkov v primerjavi z božičnimi, občutno manj na trgu in poslednično se tudi manj nosijo. Spodaj na slikah si oglejte nekaj velikonočnih ovitkov:

Halloween ali čarovniški ovitki za telefon

Ovitki za Halloween pa so samo zabavne narave, saj ta praznik ni tesno povezan z nobeno vero. Čeprav se pri nas še ne nosijo in prodajajo tako dobro kot božični ovitki, so skupaj s praznovanjem Halloweena vedno bolj popularni. Halloween ovitke po navadi krasijo strašljivi motivi kot so čarovnice, buče, okostnjaki, duhovi in druge grozne stvari. Poglejte si nekatere izmed njih tu spodaj:

Ovitki za valentinovo

Ovitki za praznik valentinovo, so seveda v motivih ljubezni. Srčki, srčki in še enkrat srčki, to je glaven motiv na ovitkih, ki se prodajajo za praznik zaljubljencev. Nekateri pari pa si dajo narediti ovitek z njihovimi imeni ali začetnicami in datumom ko so se spoznali in podobne napise. Nekaj izmed njih je izpostavljenih spodaj

Preberite si še:

Nosite ovitek za telefon za zaščito telefona ali le kot modni dodatek?

Related Post