Uporabno na spletu – najbolj brani uporabni članki o opremljanju stanovanja in o receptih

uporabno na spletu

Na spletu naletimo na razne članke, ki so napisani na različne teme. Nekatere teme so zanimive za širok krog bralcev, spet druge pa so skrite nekje v Google. Vsak bloger dobro ve, da morajo biti članki zanimivi, berljivi in privlačni, če želimo, da jih ljudje berejo. Preden se lotimo pisati kakšen mega članek, vedno preverimo, kaj je uporabno na spletu. Ljudje po spletu brskajo za informacijami in z našimi članki jim odgovarjamo na njihova vprašanja.

Zaradi tega pišemo uporabne članke, ki jih ljudje dejansko berejo. Tukaj JE PREDSTAVLJENIH VEČ spletnih strani, kjer so napisani uporabni članki o opremljanju in adaptaciji stanovanja, ter vedno aktualni in uporabnei recepte.

Poleg adaptacije stanovanja ali hiše, se bomo nekoliko podali tudi izven hiše in opisali nekaj nasvetov za urejanje vrtov, gradnji nadstreškov za avtomobile in tudi nekaj o ureditvi otroških igral na vrtu.

Uporabno na spletu na temo opremljanja stanovanja

Na temo opremljanje stanovanja, adaptacije, renovacije in nakup pohištva, je napisanih veliko reklamnih člankov in blogov z nasveti. Tukaj bom predstavila tri spletne strani, kjer pišem uporabne nasvete o kuhinjah, dnevnih sobah in kopalnicah.

Na spletni strani unisvet.si, pišem o dnevnih sobah, kjer bi predvsem izpostavila klubske mizice, sedežne garniture in dneve regale.

Na spletni strani popolnaprehrana.si, pišem vse o kuhinjah, medtem ko je spletna stran futr.si, namenjena člankom o prenovi in opremi kopalnic. Pri adaptacijah stanovanja pišem tudi o ureditvi predsobe in o spalnicah, kjer so zanimive predvsem vgradne omare po meri. 

Uporabni članki o dnevnih sobah

dnevne sobeNa spletni strani unisvet.si, pišem o mnogih temah, med njimi je tudi velik članek o opremljanju dnevne sobe. Dneva soba je duša stanovanja, saj se tam družimo in počivamo po napornem delovniku. Adaptacije dnevne sobe se lotimo mogoče na nekaj let, zato moramo o tem koraku dobro premisliti. Najprej moramo razjasniti, zakaj bomo adaptirali in koliko denarja bomo namenili za adaptacijo.

Na spletu je ogromno ponudbe za opremo dnevne sobe, največja je seveda ponudba sedežnih garnitur in raznih dnevnih regalov, ki so primerni za ureditev dnevne sobe. Novejši modni trendi narekujejo minimalizem in zaradi tega v dnevno sobo postavljamo vse manj omar.

Pogosto je edini dnevni regal ta, na katerega postavimo televizor. Vendar regale za televizor izpodrivajo omare, v katere skrijemo televizor, ali pa tega preprosto montiramo na steno. V moderne dnevne sobe lahko namestimo velik televizor, ki sega čez celo steno, seveda, če nam prostor to dopušča.

Uporabni nasveti o dodatkih za dnevno sobo

Ko uspešno zaključimo adaptacijo dnevne sobe, jo opremimo s pohištvom, je čas za dekoracijo in namestitev modnih dodatkov. Tudi o modnih dodatkih in dekoraciji dnevne sobe, najdemo na spletu nemogoče veliko ponudnikov, ki prodajajo svoje izdelke. Manj pa najdemo uporabnih člankov, v katerih lahko preberemo konkretne nasvete o opremljanju dnevne sobe. Modni dodatki in dekoracija dnevne sobe je mogoče za mnoge najljubši del opremljanja.

Tukaj brskamo za raznimi dodatki, kot so okrasne klubske mizice, dekorativna ogledala, korita za rože, okrasne vaze, umetniške slike in drugi modni dodatki. Zelo priljubljeni so članki, v katerih so nasveti o feng shui opremljanju stanovanja. Ureditev stanovanja po feng shui je namenjena predvsem našemu dobremu počutju.

Uporabni blog zapisi o adaptaciji in opremljanju kopalnice

Adaptacija kopalnicekopalnice je zamudno, stresno in predvsem drago opravilo. Za obnovo kopalnice se odločimo zaradi različnih razlogov. Najpogosteje je razlog dotrajana in neprimerna kopalnica. V tem primeru se lotimo obnove temeljito, to pomeni, da zamenjamo tudi vodovodno inštalacijo, električno inštalacijo, zamenjamo ploščice, namestimo novo kad, tuš in straniščno školjko. K obnovi kopalnice spadajo tudi nove kopalniške omarice, osvetlitev in nova ogledala.

Pri temeljiti obnovi kopalnice sodelujejo različni mojstri. Če smo se prenove lotili resnično temeljito, potem potrebujemo vodovodarja, električarja, keramičarja in pogosto tudi zidarja. Novi modni trendi narekujejo da iz kopalnice odstranimo stare, klasične kadi in jih nadomestimo z modernimi tuš kabinami. Kabine za prhanje so večje in bolj pravokotne oblike, ena stranica je običajno steklena.

Steklene tuš kabine so vedno pogostejša alternativa cenenim PVC kabinam, ki nujno sploh ni dražja. Ob tem namestitev steklene kabine za prhanje omogoča popolnoma poljubno velikost in obliko tuš kabine, obenem pa je tudi veliko bolj enostavna za vzdrževanje. Na takšno tuš kabino lahko po potrebi namesti tudi steklena vrata, se pa vse skupaj, iz varnostnih razlogov, izdela iz kaljenega stekla. Za dodatne informacije in nasvete se obrnite na Steklarstvo Breg, kjer vam bodo pomagali in z veseljem pripravili ugodno ponudbo.

Novosti so tudi pri odtokih in predvsem pri armaturah. Armature za tuširanje so v veliki večini skrite v stropu, na steni imamo samo gumb, s katerim reguliramo vročo in mrzlo vodo. Pogosto je na steni tudi ročica, s katero preklapljamo med armaturami. Zelo priljubljena je armatura, ki jo imenujemo tušna glava in daje občutek dežja. Vendar moramo poleg tušne glave montirati tudi klasično ročno prho, saj je pri pipah, ki dajejo občutek dežja, pritisk manjši in zato voda bolj nežno teče.

Uporabni nasveti kako kopalnico opremimo z modnimi dodatki

Zelo priljubljeni so članki, kjer so opisani uporabi nasveti o modnih dodatkih za kopalnico. Ko je adaptacija kopalnice končana, jo je potrebno še pred montiranjem kopalniškega pohištva, temeljito očistiti. Za čiščenje uporabimo nežna čistila in pazimo, da ne poškodujemo ogledal ali novih ploščic. Ko je kopalnica čista, namestimo omarice, razne poličke, držala za brisače, koš za smeti in če imamo prostor, še koš za umazano perilo.

Za novo kopalnico bomo verjetno kupili tudi nove, nedrseče preproge in nekaj novih brisač, ki se bodo barvno ujemale z ploščicami. Kopalnica je prostor za intimno nego in tudi prostor za sproščanje, zato moramo za prostor lepo skrbeti. Kopalnica naj bo vedno čista, topla, za dekoracijo lahko poleg dekorativnih luči, dodamo tudi kakšno svečko in naravne osvežilce zraka.

Uporabni članki o adaptaciji in opremljanju kuhinj

Adaptacije kuhinje,kuhinje je poleg adaptacije kopalnice, največji finančni zalogaj. Obnove kuhinje se lotimo po korakih. Najprej naredimo okvirni načrt, v katerega zapišemo slabosti kuhinje, ki smo jo imeli do sedaj. Na drugo stran zapišimo, kaj si želimo pri novi kuhinji spremeniti. Vse ideje si zapišimo in nato kuhinjo dobro in pravilno izmerimo.

Preden se lotimo naročila kuhinjskih elementov in gospodinjskih aparatov, se moramo nujno posvetovati z vodovodarjem in električarjem. Verjetno bomo morali za montažo nove kuhinje, spremeniti vodovodno in električno napeljavo, ter urediti nekaj dodatnih vtičnic. Če v stari kuhinji nismo imeli pomivalnega stroja, potem moramo urediti tudi vodovodno in električno inštalacijo za priklop aparata.

Uporabni nasveti za naročanje kuhinjskih elementov in gospodinjskih strojev

Ko so vsa groba in fina dela pri adaptaciji gotova, kmalu pričakujemo dobavo kuhinjskih elementov in gospodinjskih aparatov. Če smo vse pravilno izmerili, potem montaža kuhinje ne bo problem. Poleg kuhinjskih elementov smo naročili tudi kuhinjske aparate. Osnovni kuhinjski aparati so pečica, kuhalna plošča, hladilnik in pomivalni stroj. Pri obnovi kuhinje se pogosto odločimo tudi za nakup malih kuhinjskih aparatov, ter mogoče zamenjamo mikrovalovno pečico.

Ko je kuhinja montirana, je čas, da se lotimo sortiranja posode in kuhinjskih dodatkov v elemente. Na spletu najdemo kar nekaj uporabnih člankov, ki nam svetujejo, kako razporedimo stvari v predale, da bomo imeli večji pregled.

Poleg posode in kuhinjskih dodatkov, moramo poskrbeti tudi za koše za smeti. Verjetno smo naročili poseben izvlečni predal, kamor lahko namestimo posebne koše za ločevanje odpadkov. O urejanju kuhinje lahko zapišemo še veliko uporabnih nasvetov, vendar je sedaj čas, da v naši novi kuhinji tudi kaj dobrega skuhamo.

Uporabne spletne strani

Uporabna spletna trgovina Pohištvo123.si

Ena bolj uporabnih spletnih trgovin s pohištvom je zanesljivo trgovina Pohištvo123.si, saj ta trgovina že več kot desetletje ponuja pohištvo do 50% ceneje kot konkurenca. Pohištvo123.si spletna trgovina je poznana po programu jedilne mize za jedilnice, saj je izbira miz ne samo velika, ampak tudi zelo raznolika (steklene jedilne mize, mize v furnirju, jedilne mize z kamnitim lakiranjem, jedilne mize iz mdf materiala, itd…

uporabna spletna trgovina pohištvo

Uporabna spletna trgovina s poceni ovitki za telefone TopIzbira.si

Zelo uporabna spletna trgovina za poceni nakupe, predvsem poceni ovitke za telefone in ostale cenovno ugodne pripomočke za telefone (npr. zaščitna stekla za telefone), prodaja slovenska, najbolj znana trgovina z ovitki za telefone TopIzbira.si. V njihovi ponudbi najdete vse poceni ovitke za telefone vseh najbolj poznanih blagovnih znamk telefonov (Huawei, Sony, LG, Samsung,…).

Glede na to, da nakup poceni ovitkov za telefone iz Kitajske, ni več tako zanimiv, kot je bil prva leta, predvsem zaradi tega, ker je dostava dolga in nezanesljiva, je prav lepo videti, da se poceni ovitki za telefon lahko danes dobijo direktno v slovenski trgovini. In pridejo na dom v enem dnevu.

poceni ovitki za telefon
Poceni ovitki za telefon TopIzbira.si

Zelo uporabna spletna stran in trgovina za poroko Sanjski-Šopek.si

Mladim parom in vsem, ki se zanimajo za poroko, je zagotovo poznana slovenska najbolj uporabna spletna stran v panogi porok (poročne dekoracije in predvsem poročni šopki), Sanjski-Šopek.si, kjer mladoporočenci lahko dobijo vse vrste šopkov za dekoracijo poročnega obrednega prostora, dekoracijo cerkve, dekoracijo poročnega slavnostnega prostora in ostalo cvetlično dekoracijo. Če iščete ustrezen šopek za poroko, brez obotavljanja zavijte na Sanjski-Šopek.si.

poročni šopek
Vsak šopek za poroko najdete na Sanjski-Šopek.si

Uporabna spletna stran za izvedbo team buildinga Trnulja.com

Če iščete ustrezno lokacijo za izvedbo team buildinga za vaše podjetje in za zaposlene, zavijte na stran Trnulja.com. Ekološko posestvo Trnulja.com se nahaja v neposredni bližini Ljubljane (7 km iz Ljubljane), omogoča pa izvedbo kar 12 različnih team building dogodkov, večinoma povezanih s svojo ekološko kulinariko in izvajanjem aktivnosti v naravi.

Ker je v neposredni bližini posestva tudi reka Ljubljanica, je ena izmed možnosti team buildinga tudi ta, da se najprej z električno kočijo zapeljete do Ljubljanice, nato pa tam izvedete vožnjo po Ljubljanici z ladjico.

Vožnja z električno kočijo spada med ene izmed najbolj priljubljenih team building programov posestva Trnulja.

vožnja z električno kočijo
Vožnja z električno kočijo Trnulja.

Zelo praktična in uporabna stran za zunanja, urbana igrala za otroke Kreal.si

V časih, ko otroci vse bolj posegajo za računalniki in pametnimi telefoni, je pogosto že prava umetnost staršem doseči, da otroke motivirajo k gibanju in športu v naravi.

Precej pri tej motivaciji pomagajo urbana igrala Kreal.si, ki sodijo v sam vrh slovenske proizvodnje, t.i. pametnih zunanjih igral za otroke, saj so njihova igrala zasnovana tako, da povezujejo otroško radoživost in navezanost na pametne naprave in telefone, hkrati pa otroke motivirajo, da se ob njihovi rabi, zabavajo, gibljejo in rekreirajo.

Urbana igrala Kreal.si si poglejte na njihovi speltni strani.

uporabna urbana igrala kreal

Uporabna spletna stran za kredite in posojila – Abanka.si

Gotovinska posojila. takojšnja posojila, krediti za sp-je, ugodni krediti in stanovanjski krediti so tematika, ki v vsakem trenutku, zanima celo goro interesentov, zato je med ponudniki posojil kar težko najti spletno stran, ki bi bila uporabna in vse vrste izračunov kreditov ter možnosti posoje denarja, predstavila na enem mestu.

Abanka.si so med bolj uporabne spletne strani za kredite, ker je na njej zelo pregledno obrazloženo kakšne so obrestne mere, koliko znašajo posamezni stroški za odobritev kreditev (npr. nadomestilo ua obdelavo vloge za kredit, hkrati pa je na spletni strani,. verjetno na najbolj praktičen, pregled in uporaben način, predstavljen tudi informativni izračun kreditov.

Uporabno na spletu – vedno aktualni kuharski recepti

kaj za kosiloKuharski recepti so vedno aktualni, uporabno na spletu je vse,  kjer so zapisani razni recepti. Uporabniki spleta najpogosteje iščejo naslednje teme:
Ideje za kosilo, kaj za kosilo, jedi na žlico, tradicionalne slovenske jedi, božični recepti, pustne jedi, lchf recepti, zdravi recepti, brezmesni recepti, vegetarijanski recepti in še mnogi drugi. Na mojih spletnih straneh pišem uporabne recepte, ki sem jih razdelila na nasvete za kosilo, zdrave recepte in preproste recepte.

Ideje za kosilo – vedno uporabni nasveti na spletu

Ideje za kosilo so zelo iskana ključna beseda na Google, saj pač vsak dan nekaj skuhamo. Gospodinje, ki vsak dan znova kuhajo kosilo za celo družino, seveda dobro vedo, kako težko je včasih dobiti nove ideje za kuhanje. Vse prepogosto zato pademo v ponavljanje jedilnika in kuhamo pač jedi, ki smo jih navajeni in jih imamo radi. Sčasoma zapademo v vzorec, ki se vedno znova ponavlja in sčasoma ne poskusimo več skuhati kaj novega.

ideje za kosiloZaradi tega so uporabni nasveti za kuhanje zelo dobrodošli, uporabno na spletu je vse, kar ponuja recepte, posebej spletne strani, ki ponujajo različne recepte, pa so dobro obiskane. Ideje za kosilo, poleg klasičnih receptov, zajemajo tudi recepte z zelenjavo, recepte z rižem, razne posebne in nenavadne juhe, solate, omake in priloge.

Jedi na žlico – najbolj iskani recepti na spletu

Jedi na žlico kuhamo v enem loncu, skoraj vedno je jedi dodana zelenjava in včasih tudi meso. Recepti za preproste enolončnice in mineštre, so zelo priljubljeni, saj so pogosto enostavni za pripravo, a vseeno okusni in hranljivi.

jedi na žlicoV Sloveniji imajo jedi na žlico bogato tradicijo. Jedi na žlico ločimo glede na letne čase, na praznike in regije. Najbolj poznane so naslednje jedi: pomladne jedi na žlico, poletne jedi na žlico, zimske jedi na žlico, jesenske enolončnice in juhe, jedi s krompirjem, enolončnice s kislim zeljem, jedi na žlico s suhim fižolom, zimske juhe, kremne juhe, kisle juhe, enolončnice z mesom, enolončnice brez mesa, zdrave jedi na žlico, prežganke in mineštre.

Jedi na žlico so med najbolj uporabnimi recepti na spletu in imajo tudi velik obisk. Na to temo delujejo tudi razne ekipe na fb, ki jih obiskuje vse več ljudi, ki se dnevno zanimajo za različne recepte.

Kaj za kosilo – uporabno na spletu!

Kaj za kosilo, kaj za kosilo v nedeljo, kaj za kosilo za goste? To vprašanje je najbolj pogosto zastavljeno in uporabno na spletu, kar se tiče kuhanja kosila.  Je že tako, da je potrebno na mizo vsak dan postaviti kosilo in pogosto domači nimajo idej kaj naj bi se kuhalo. Zato moramo tisti, ki smo odgovorni za pripravo kosila, vsak dan znova razmišljati kaj skuhati.

Včasih smo brskali po kuharskih knjigah in iskali nove ideje, danes pa pogosto ideje za recepte najdemo na spletu. Obstaja veliko spletnih strani, ki ponujajo uporabne nasvete za kuhanje. Najdemo resnično vse! Recepte za kosilo, recepte za zajtrk, recepte za večerjo, zdrave recepte, brezmesne recepte, recepte za razne diete, recepte za juhe, solate, meso in razne sladice.

Uporabno na spletu o obnovi stanovanja:

Related Post