Programska oprema Nevron IPTV Set Top Box naprav

Programska oprema Nevron IPTV Set Top Box naprav

Danes številna podjetja na tržišču IPTV delujejo na precej “zaprt način”. To pomeni, da se ukvarjajo se samo z lastnimi izdelki in njihove storitve so združljive samo z njihovimi lastnimi izdelki. Na eni strani, jim to pomaga, da se lahko osredotočijo na več inovacij v svojih izdelkih. Na drugi strani, pa to lahko povzroči uporabnikom ogromne težave. Sploh takrat, ko si uporabniki zaželijo nekaj, kar je mogoče storiti samo tako, da se povežejo z ostalimi napravami. Istočasno pa so na tržišču tudi podjetja z “odprto strukturo”. Prav takšna je programska oprema Nevron IPTV Set Top Box naprav.

Programska oprema Nevron IPTV Set Top Box naprav
Programska oprema Nevron IPTV Set Top Box naprav

Odprta struktura sicer res zahteva precej več dela in več časa, da se tržišču ponudi izvedba, ki deluje brez napak. Je pa takšna izvedba za kupce zelo uporabna. Pri podjetju Nevron cenijo zadovoljstvo strank nad svojimi storitvami. Zato imajo skoraj vse njihove storitve “odprto strukturo”. Uporabnikom je omogočena tudi svoboda integriranja izdelkov in storitev z velikim številom drugih programskih in strojnih izdelkov, ki uporabljajo različne tehnologije. S prilagodljivostjo, ki jo ponuja Nevron, imajo uporabniki veliko večji občutek varnosti in enostavnosti pri delu.

Integracija različnih storitev

Sposobnost integracije ni razširjena samo na povezovanje z drugimi tehnologijami. Ob tem ponuja tudi veliko načinov plačevanja. Plačilne metode segajo, ob običajnih in tradicionalnih metodah, tudi do spletnega. Z različnimi možnostmi plačevanja, poskušajo uporabnikom ponuditi boljšo izkušnjo in poskušajo kar najbolj olajšati interakcijo.

Programska oprema Nevron IPTV Set Top Box naprav

Uporabnikom je na voljo ogromna količina programskih rešitev in celoten nabor storitev. Vse te so na voljo neposredno preko IPTV Set Top Box naprav. Tako ne obstaja nobena potreba po preizkušanju različnih IPTV Set Top Box naprav za različne storitve.

Nevron IPTV Set Top Box napravah je integrirano veliko število storitev. S tako velikim številom integracij, se uporabnik nikoli ne počuti, da mu morda manjka drugačnih izkušenj. Vsaka posamezna je takoj pri roki.

Poleg tega si prizadevajo biti čim bolj prilagodljivi in ​​čim bolj odprti. Zato ponujajo operacijsko integracijo, neposredno v “Middleware” svojih izdelkov. S takšno funkcijo, so uporabnikom na voljo skoraj vse vrste storitev drugih ponudnikov, po ceni samo ene naprave. Gre za funkcijo, ki je oblikovana tako, da si lahko uporabnik nastavitve naprave, v največji meri prilagodi svojim prednostnim okvirjem.

S takšno prilagodljivostjo in veliko truda, da bi zadovoljili vse vrste uporabnikov, so na voljo produkti, ki ustrezajo potrebam katere koli stranke. Gre za praktično idealno IPTV rešitev, ki je trenutno na voljo na trgu. Ne samo, da ima odlično kakovost, ampak ima tudi fantastične lastnosti, ki omogočajo uporabo na številne načine.

Related Post