Praznovanje rojstnega dne pri nas – nerf rojstni dan

Kje praznovati edinstven rojstni dan? Kaj izbrati? Kaj je nerf igra? Kje jo igrati? Za katero starost je primerna? Je primerno že za mlajše otroke? Kakšna je cena? Je nevarno? Kako se prijaviti? Koliko časa poteka? Na vsa ta vprašanja vam bomo odgovorili v spodnjem članku, tako da vabljeni k branju.

Kako poteka praznovanje rojstnega dne?

Rojstni dan lahko otroci pri Paintball Ljubljana praznujejo že od 6. leta dalje. Dobro je, da na dan praznovanja pridete vsaj 10 minut pred začetkom, da lahko točno začnemo. Sprejme vas naš animator, ki vam sprva razloži pravila igre, ki jo izberete, nato pa vam da zaščitno obleko in vse potrebno za igro. Pelje vas na poligon in vam ga razkaže, nato pa se pred začetkom igre tudi preizkusite v ciljanju/streljanju v tarčo. Med igro je animator ves čas prisoten. Praznovanje rojstnega dne poteka na dveh lokacijah, in sicer imamo zunanji poligon, ki se nahaja ob Ižanski cesti, ter notranji poligon, ki je v klubu Cvetličarna, torej na Kranjčevi ulici 20. Notranja arena je nekoliko manjša, a intenzivnost igre je enaka ali pa celo večja. Izbirate lahko med naslednjimi igrami: Nerf, Nerf Rival, Laser tag in Paintball.

Laser tag je igra, kjer s pomočjo infrardečih laserskih žarkov ciljaš nasprotnike v senzorje, ki jih nosijo na glavi. Igra je torej popolnoma neboleča, saj ni nobenih izstreljenih kroglic, poleg tega pa tudi ni umazanije od barve. Paintball je ena najbolj klasičnih iger pri nas, kjer se ekipi med seboj ciljata z barvnimi kroglicami, ki ob zadetku spustijo barvo. Nerf igro pa vam bomo še opisali spodaj. Po končanih igrah vam nudimo prostor za pogostitev, vendar brez našega animatorja. Prostor za pogostitev vam nudimo brezplačno, 60 minut na zunanjem poligonu in 30 minut na notranjem poligonu. Za dodatne pol ure zakupa prostora pa je cena 25 evrov. Največje število udeležencev je 30. Proste termine lahko izberete na naši spletni strani, kjer tudi izberete lokacijo in vrsto igre. Lahko si natisnete tudi vabila. Cene praznovanja rojstnega dne pri nas se gibajo že ob 200 evrov dalje.

Nerf rojstni dan

Nerf rojstni dan je primeren že za najmlajše udeležence, torej od 6. let dalje. Sprva otroke sprejme naš animator, jim razloži pravila in razkaže poligon, nato pa se igra lahko prične. Otroci tekmujejo v dveh ekipah. Sprva morajo najti skrinjo, kjer so vsi Nerf blasterji, ki jih morajo sestaviti in napolniti s puščicami, po tem pa pričnejo z igro. Največje število udeležencev je 20. Pri igri vsak otrok dobi zaščitna očala, da povečamo varnost, ekipi pa med seboj ločimo z dvema barvama rutk – modro in rdečo. Vsak otrok dobi svoj Nerf blaster ter Nerf puščice, ki so popolnoma nenevarne, saj so mehke in primerne za mlajše. Igra poteka na našem poligonu, ki vsebuje veliko raznovrstnih ovir, za katerimi se otroci lahko skrivajo in ciljajo. Izbirate lahko med dvema paketoma – mini in maxi. Cena mini paketa je 200 evrov za 10 udeležencev in slavljenca ter 90 minut igre. Cena maxi paketa pa je 300 evrov za 10 udeležencev in slavljenca ter 120 minut igre. Pri obeh izbirah imate še 60 minut časa za pogostitev, za katero vam prostor nudimo brezplačno. Tudi pri Nerfu lahko vaš termin rezervirate na naši spletni strani, lokacija pa je na zunanjem poligonu, ob Ižanski cesti.

Praznovanje rojstnega dne pri nas je nekaj povsem novega, edinstvenega, zabavnega, adrenalinskega in še bi lahko naštevali. Igre prilagodimo različnim starostim, je pa Nerf igra najbolj priljubljena med našimi najmlajšimi.

V zgornjem članku smo vam predstavili nekaj več o praznovanju rojstnega dne pri Paintball Ljubljana, poleg tega pa ste si lahko prebrali še nekaj o Nerf igri, ki je priljubljena že pri najmlajših otrocih. V primeru kakršnihkoli vprašanj pa nam lahko pišete. Upamo, da se vidimo.

Related Post