Nerf ali paintball na rojstnem dnevu

Morda se sprašujete, kam otroka peljati na praznovanje rojstnega dne? Iščete nekaj zabavnega, inovativnega, adrenalinskega in pa športnega? Si želite nekam v Ljubljani? Vaš otrok rad igra nerf ali paintball? Potem je čas, da preberete spodnji članek, v katerem boste izvedeli več o nerf in paintball igri, na praznovanju rojstnega dne.

Nerf rojstni dan

Pa si poglejmo najprej, kaj je nerf igra. Gre za igro, ki je priljubljena zlasti pri naših najmlajših. Otroci z uporabo nerf blasterjev izstreljujejo nerf puščice. Otroci imajo pri nas na voljo več različnih nerf blasterjev, tako da jih lahko med igrami tudi menjavajo. Nerf igra je nenevarna in primerna za otroke, od 6. leta dalje. Nerf puščice so mehke in ob zadetku ne bolijo. Za dodatno zaščito pa poskrbimo tako, da ima vsak igralec tudi zaščitna očala, saj je s tem varen predel oči. Nerf rojstni dan pri nas izgleda tako, da se dobimo deset minut pred začetkom vašega termina. Sprejme vas naš animator, ki vam razkaže poligon, vam pokaže, kako delujejo nerf blasterji in kako v njih vstavljati puščice. Igra poteka v dveh skupinah, ki jih med seboj ločimo z dvema barvama rutk – rdečo in modro. Kaj pa poligon? Pri nas se poligon nahaja zunaj, ob Ižanski cesti. Poligon je v naravi in ima več raznovrstnih ovir. Nudimo pa tudi možnost igre nerfa in nerf rojstnega dneva v notranji areni, ki je n Kranjčevi ulici 20, v Ljubljani. Preden se sama igra začne, je naloga vsake skupine, da poišče, kje se skrivajo nerf  blasterji in puščice, nato pa se igra lahko začne. Cilj te igre je, da se otroci med seboj povežejo in zabavajo, ne pa da samo tekmujejo. Termin praznovanja lahko rezervirate kar sami, na naši spletni strani. Cena nerf rojstnega dne na zunanjem poligonu je od 200 d0 300 evrov, na notranjem poligonu pa od 250 do 350 evrov. Nerf rojstni dan je zaradi vseh svojih prednosti vedno bolj pogosta izbira za mlajše pri nas.

Paintball na rojstnem dnevu

Paintball je znana »strelska« igra, ki je vedno bolj priljubljena tudi pri nas. Otroci z uporabo markerjev izstreljujejo kroglice, ki ob zadetku izpustijo barvo. Z izbiro igre paintball, lahko vaši otroci, pri Paintballu Ljubljana, praznujejo svoj rojstni dan od 7. leta starosti dalje. Priporočeno je, da pripeljete otroke že 10 minut pred začetkom vašega termina, kjer jih sprejme naš animator in sprva predstavi igro. Ko otroci izvedo vsa pravila, gredo po opremo. Za paintball potrebuje vsak zaščitni kombinezon, masko za obraz, marker in pa kroglice. Preden se otroke odpelje na poligon, jih animator nauči, kako se zaklepa marker, ko se ga ne uporablja. Nato se otroci sprva preizkusijo v streljanju v tarčo. Kasneje se razdelijo v dve enakovredni skupini in igre se lahko prično. Paintball poteka na našem zunanjem poligonu, ob Ižanski cesti. Teren je velik, je v naravi in ima veliko raznovrstnih ovir. V primeru, da želite igrati paintball v notranjosti, pa vam nudimo igro indoor paintball. Tudi za paintball lahko termin za igro ali rojstni dan, izberete na naši spletni strani. Cena paintballa je med 200 in 300 evrov.

Po končanih igrah, vam pri rojstnodnevnem paketu nudimo še pogostitveni prostor, če želite praznovanje nadaljevati, vendar tukaj animator ni več prisoten.

Primerjava nerfa in paintballa

  • Nerf je namenjen otrokom od 6. leta starosti, paintball pa od 7. leta starosti dalje.
  • Obe igri se igrata na zunanjem poligonu, ki pa sta različna.
  • Pri nerfu uporabljamo nerf blasterje, pri paintballu pa markerje.
  • Pri nerfu se izstreljuje nerf puščice, pri paintballu pa kroglice, ki izpustijo barvo.
  • Paintball je priljubljen tudi pri odraslih, nerf pa bolj pri otrocih.

V zgornjem članku smo vam natančno predstavili nerf in paintball na rojstnem dnevu.

 

 

 

 

Related Post